Yalova'da 2024-2025 Eğitim Yılı İçin Yoğun Hazırlık Süreci Devam Ediyor! Yalova'da 2024-2025 Eğitim Yılı İçin Yoğun Hazırlık Süreci Devam Ediyor!

Haber Merkezi- Akmeşe, 2024/2025 eğitim ve öğretim yılı hazırlıklarının yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade etti. Yeni eğitim yılına herhangi bir aksaklığa neden olmadan, öğrencilerin en iyi hizmeti alacakları fiziki şartları sağlayarak girmek istediklerini söyleyen Akmeşe, “Yeni eğitim ve öğretim yılına hızla yaklaşıyoruz. Okullarımızın eğitim ve öğretim yılı hazırlıkları, okulların kapanması ile zaten başlamıştı. Bu süreçte titiz bir çalışma sürdürülüyor,” dedi.

Okullarda sürdürülen çalışmaları da yakından takip ettiklerini belirten Akmeşe, okul ziyaretlerini sürdürdüğünü söyledi. “Tüm okullarımızda yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları devam ederken, yapımında son aşamaya gelinen Altınova Anadolu Lisesi’nin yeni binası ile yaz döneminde dönüşümünü gerçekleştireceğimiz ve müstakil olarak açacağımız Altınova İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ettik. Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize en iyi şekilde eğitim ortamı sunulmak üzere yapılan çalışmaları yerinde inceledik, yöneticilerimizden bilgi aldık,” diye konuştu.

Editör: Fatma Zehra