Sağlık

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılımıyla Açıldı!

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli ve modern sağlık komplekslerinden biri olan İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

Abone Ol

Haber Merkezi - İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen sağlık komplekslerinden biri olarak nitelendirilen hastanenin 2060 yataklı kapasitesine vurgu yaptı. Erdoğan, "İzmir Şehir Hastanesi sadece ülkemizin değil, dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli ve modern sağlık komplekslerinden biridir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, sağlık sektörüne yönelik atama müjdesini de paylaştı. Sağlık alanındaki insan kaynağını güçlendirdiklerini belirten Erdoğan, "Yaklaşık 310 bini doktor olmak üzere 1,5 milyona yakın sağlık çalışanıyla bu alandaki insan kaynağımızı güçlendirdik. Önümüzdeki ay kamuya 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz. Ülke genelinde 2,5 milyon kişiye evde sağlık hizmeti vererek hizmeti insanımızın ayağına götürdük" şeklinde açıklamalarda bulundu.