Yalova'da  Bir Avukat Müvekkili Tarafından Saldırıya Uğradı! Yalova'da Bir Avukat Müvekkili Tarafından Saldırıya Uğradı!

Haber Merkezi- Yalova'nın köklü eğitim kurumlarından biri olan Yalova Önder Özel Eğitim Kursu, 2024 YKS sonuçlarıyla büyük bir gurur yaşadı. 30 yıldır Yalova'da eğitim hizmeti sunan dershane, bu yıl Eşit Ağırlık kategorisinde Türkiye genelinde 126. sırada yer alarak, Yalova 1.si oldu. Kursun öğrencileri, YKS 2024’te önemli dereceler elde ederek dikkatleri üzerine çekti.

Toplamda 5 öğrenci ilk 1000'e, 14 öğrenci ilk 5000'e ve 21 öğrenci ilk 10.000'e girmeyi başardı. Bu başarıda, öğrencilerin yanı sıra dershane yönetimi, öğretmenleri ve destekleyici ailelerin de büyük emeği bulunduğu belirtildi.

 “30 Yıldır Başarıda Yalova’nın Önder’i”

Yalova Önder Özel Eğitim Kursu tarafından yapılan açıklamada, "Biliyoruz ki bir başarı birçok kişi ve kurumun emeğiyle gerçekleşir. Öğrencimizin başarısında emeği olan başta değerli ailesi olmak üzere eğitim hayatı boyunca emeği geçen tüm öğretmenlerini ve eğitim kurumlarını tebrik ediyoruz. Kurumumuz öğretmenlerine de ayrıca verdikleri emek için çok teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Editör: Fatma Zehra