Pendik'te bulunan bir lisenin tuvaletinde sabah saat 08.30'da gerçekleşen trajik olayda, 9. sınıf öğrencisi S.N.S., ders zilinin çalması sonrasında sınıfa girmeden önce tuvalete girdi. İddiaya göre, aynı sınıftan bir kız öğrenci tarafından beklenmedik bir şekilde bıçaklı saldırıya uğradı.

Gaziantep Kudüs Platformu'ndan İsmail Heniyye Posterinin İndirilmesine Sert Tepki Gaziantep Kudüs Platformu'ndan İsmail Heniyye Posterinin İndirilmesine Sert Tepki

Vücudunun çeşitli bölgelerinden bıçaklanarak yaralanan S.N.S., can havliyle kendini koridora attı. Okul görevlileri ve öğretmenler, olayı fark ederek hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı öğrenciyi çevredeki özel bir hastaneye sevk etti. Yapılan açıklamaya göre, öğrencinin hayati tehlikesi bulunmamakla birlikte ciddi yaralara maruz kaldığı belirtildi.

Bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren kız öğrenci ise polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Bu korkunç olay, okul topluluğunda büyük bir şok ve endişe yaratırken, yetkililer soruşturmanın tam anlamıyla sonuçlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Ömer Faruk