Gaziantep Kudüs Platformu'ndan İsmail Heniyye Posterinin İndirilmesine Sert Tepki Gaziantep Kudüs Platformu'ndan İsmail Heniyye Posterinin İndirilmesine Sert Tepki

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde artan dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı önleyici bir adım atmış durumda. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, vatandaşları bu tür suçlara karşı bilinçlendirmek ve koruma sağlamak amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı.

Polis ekipleri, apartman girişlerine yerleştirdikleri 'Güvenlik Sistemleri İle Güvende Kal' sloganlı etiketlerle, güvenlik kamerası kullanımının önemine vurgu yapıyor. Bu kapsamda apartmanları ziyaret eden ekipler, apartman sakinleriyle birebir görüşerek güvenlik kamerası kurulumu, bakımı ve kayıt tutma konularında detaylı bilgiler aktarıyor.

Dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarını önleme konusunda pratik önlemleri anlatan polis ekipleri, şüpheli durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiği ve acil durumlarda polise nasıl ulaşılabileceği konularında da bilinçlendirme yapıyor.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, 'Polis Varsa Engel Yok' sloganıyla da yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara destek oluyor. Yaşlı, engelli, hasta ve yalnız yaşayan vatandaşları ziyaret eden polis ekipleri, onların sorunlarını dinliyor, ihtiyaçlarını karşılıyor ve moral veriyor. Bu kapsamda, polisin toplumsal dayanışmaya katkı sağlaması, Yalova'da güvenli bir yaşamın temelini oluşturuyor.

Editör: Ömer Faruk