Haber Merkezi- YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Yazıcı ve YTSO Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Fatih Gürbüz, Bulgaristan Bursa Konsolosu Momçil Rusinov'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, üyelerin Bulgaristan ile olan ticaret ilişkileri ve Yalova ile Bulgaristan arasındaki ticari bağların güçlendirilmesi konuları görüşüldü.

Demiryürek, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Bulgaristan ile ticari ilişkilerimizi daha da güçlendirmek ve karşılıklı ticaret fırsatlarını artırmak için önemli adımlar atıyoruz.

Bu görüşme, iki ülke arasındaki işbirliğinin daha da kuvvetlenmesine katkı sağlayacaktır," dedi. Konsolos Rusinov ise, "Yalova ile Bulgaristan arasındaki ticari ilişkileri güçlendirmek adına YTSO ile işbirliği konularını konuştuk. Ortak projeler ve bölgesel kalkınma için önemli fırsatlar oluşturabiliriz," ifadelerini kullandı.

Yalova Çiçek Cafe Sosyal Tesislerinin hazırlıkları sürüyor. Yalova Çiçek Cafe Sosyal Tesislerinin hazırlıkları sürüyor.

Görüşmede, iki ülke arasındaki ticari fırsatlar ve işbirliği imkanları detaylı olarak değerlendirildi. Bölgesel kalkınma ve ortak projeler de gündemde önemli yer tuttu.

Editör: Fatma Zehra